Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νομικά

Διαγραφή του λογαριασμού σας YAIP

Αυτή η σελίδα εξηγεί πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας YAIP (το email με το οποίο συνδέεστε στο YAIP Sync) και τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα μαζί του. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το YAIP χωρίς λογαριασμό· αν δεν έχετε συνδεθεί ποτέ στον συγχρονισμό, δεν διατηρούμε δεδομένα λογαριασμού για εσάς.

Τελευταία ενημέρωση: 3 Νοεμβρίου 2026

Αυτή είναι μια ελληνική μετάφραση για διευκόλυνσή σας. Δεσμευτικό είναι το αγγλικό κείμενο, το οποίο υπερισχύει σε περίπτωση απόκλισης.